Sütlü Çorba Tarifi |
Malzemeler
3 su bardağı su
2 su bardağı süt
Yarım su bardağı şehriye (ben yıldız şehriye kullanıyorum)
Yarım su bardağı kesme hamur ( yada erişte)
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Su, şehriye ve erişte 10 dakika süreyle haşlanır. Daha sonra süt eklenir. Süt kaynayınca 5 dakika daha kaynatılır ve ocağın altı kapatılmadan tuzu atılır. Üzerine karabiber atılarak servis edilir.
Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder
Bu tarifimizle ilgili düşüncelerinizi, deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Kayıtlı kullanıcı değilseniz Anonim kullanıcıyı seçerek yorum yapabilirsiniz. UNUTMAYIN BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR!